81.jpg
Edvarpa olikin lopen kyllästynyt taaperoiden hoitamiseen, ja päätti lähteä kampukselle nauttimaan olostaan. Edille satoi stipendeinä mm. Neronleimaus! -stipendin sekä stipendin hyvästä koulumenestyksestä.

82.jpg
Myös Eemeli halusi isona saada stipendejä ja keskittyi veljensä lähdettyä lueskelemaan siivousta sekä  mekaniikkaa.

83.jpg
Kaksosten aika kasvaa! Kivat turbohuulet molemmilla, mutta ei voi mitään ^^ Vasemmalla Eeva ja oikealla hieman pyöreäposkisempi Eija.

84.jpg
Eijasta tulikin oikea neiti kun hän lyhensi hiuksiaan ja puki pinkkiä päälle.

85.jpg
Eeva taas oli lopen kyllästynyt taloon jossa joka paikassa vilisi blondeja hiuksia ja teki radikaalin päätöksen. Hän värjäsi hiuksensa mustikisi ja pöyhisti niitä hieman. Meikkiäkin neitokainen sutaisi naamalleen vähän.

86.jpg
Heti kaksosten perään Einikin kasvoi taaperoksi. Komeat kiharat kersa saikin!

87.jpg
Einillekkin, kuten muillekkin lapsille, opetettiin kaikki taidot heti, jottei niistä tarvitsisi murehtia myöhemmin. Helmpompaa näin isossa perheessä :)

88.jpg
Vihdoin Aapolla ja Doriksella oli edes hieman aikaa toisilleen. Kaikki voivat käyttää mielikuvitustaan kuvan jälkeisiä tapahtumia ajatellen ;D

89.jpg
Kaksosilla ilmeni pieniä addiktioita ruokaa kohtaan. Eija lipitti nätisti niska kaarella appelsiinimehua kun Eeva rouskutti posket halkeamaisillaan sipsiä. Eevapa saikin pienen kulmakorun jonka tarkkaislmäisimmät näkevät hänellä.

90.jpg
Appelsiinimehun ohella Eija rakasti puttailua pienellä urapalkinnolla minkä isä oli töistä tuonut.

91.jpg
Tässä kuva niistä harvoista hetkistä kun koko perhe, lukuunottamatta Einiä joka leikkii karismapupulla kaiket päivät, on syömässä yhtä aikaa. Eeva taas tavanomaisesta rosukuttaa sipsejä.

92.jpg
Mutta mitäs tämä nyt on?! Mainiot muuttivat uudelle tontille koska betoni alkoi tuntua ikävältä jalkojen alla. Lapsillakin on nyt mukavampi juoksennellä nurmikkoisella pihalla.

93.jpg
Tällainen pieni tiilitalo ilman ikkunoita saatiin rakennettua. Tosin ikkunat kyllä tulivat heti kuvan ottamisen jälkeen koska niihin olikin vielä vähän rahaa :D
Talossa on kolme makuuhuonetta, yksi kylpyhuone ja olohuonekeittiö yhdistelmä. Kaksoset jakavat yhden makuuhuoneen ja Eemeli ja Eini toisen.

96.jpg
Myöhemmin uudessa talossa Doriksen maha kasvoi! Taasko vauva? En edes tiennyt tästä raskaudesta.

97.jpg
Naapurin koirat ne olivatkin kohteliaita uusia naapureita kohtaan. Kävivät kaivelemassa ansakuoppia oven eteen aina kun silmä vältti.

98.jpg
Kaksosten ensimmäinen koulupäivä, koska vanhassa kodissa oltiin vietetty vain viikonloppua. Eija sai heti paremman todistuksen kuin Eeva. Muutaman päivän päästä molemmat kuitenkin saivat kympin todistuksen.

99.jpg
Uusi koti taisi innostaa myös Aapoa koska enään on yksi ylennys elämäntoiveen toteutumiseen. Toivottavasti se saadaan ennen vanhuuden päiviä.

100.jpg
Pian myös lapset huomasivat äitinsä suurentuneen masun.
"Äiti, elääks se?" Eija kyseli äidiltään.

102.jpg
Tässäpä Eijalle tuleva mies. ;) No ei sillä vielä ole kiire.

103.jpg
Vihdoin Eini kasvoi lapseksi. Kauniit kutrit saavat nyt jäädä ainakin vähäksi aikaa.

104.jpg
Heti perään myös Eemeli kasvoi teiniksi. Noppa arpoi herralle nautintotavoiteen. Elämäntoive ei tullut vielä näkyviin. Mieltymyksinä on mielestäni Mustat hiukset ja meikki. Inhokkina taas Löyhkä.
Eemelikin lähti kampukselle etsimään veljeään ja hänelle tulikin stipendejä mm. mekaniikasta, siivouksesta sekä hyvästä koulumenestyksestä.