305.jpg
Aleksei ei turhia odotellut ja kosi Emmiä samantien. Emmihän tottakai suostui. Kuka nyt noin söpön miehen torjuisi. Varsinkin kun hän ojentaa noin suurta timanttisormusta.

306.jpg
Avioliittokin sinetöitiin siltä seisomalta.

307.jpg
Leolla oli vieläkin paha tapa tulla joka yö varastamaan pävän lehti tai kaatamaan roskis. Välillä Eeva meni tylysti sanomaan hänelle suorat sanat.

308.jpg
Mutta kyllä heidän välillä alkoi jo suhteet lämmetäkkin ;)

310.jpg
Sattumalta eräänä kauniina kesäpäivänä Arto vaimoineen tuli Eevan ovelle. Tästäpä Eeva sai loistavan ajatuksen kostaa Artolle että hän on niin vastustamaton. Pieni suudelma Arton vaimon vieressä ja se oli siinä. Taas yksi avioliitto tuhottu.

311.jpg
Talossa alkoi miesten lisäksi ravata koiria. Nyt niitä olikin huomattavasti enemmän kuin ennen koska Aapo ei ollut häätämässä niitä pois. En muuten tiennyt että eläimet juovat lätäköistä?

312.jpg
Arto yritti hieroa tuttavuutta Leon kanssa, mutta pahensi vain tilannetta. Emmi sävelsi tilanteesta rokkikappaleen ja soitti sen näille herroille tuolla takana. : )

313.jpg
Ja vielä ripaus suhdesotkuja. Eevalla taisi olla vielä vähän tunteita Artoa kohtaan, sillä melkein kuristi uuden naapurinsa Jeannan kun tämä vähän kehui Arton ulkonäköä.

314.jpg
Leolla ja Arton vaimolla taas oli sisällä ihan omat jutut meneillä. Ota näistä nyt selvää.

315.jpg
Eeva halusi pian lapsenlapsia jotta unohtaisi miehet edes hetkeksi. Niinpä hän yhtäkkiä töksäytti toiveensa Alekseille aamupalalla. Aleks tosin ei pahemmin unentokkuraisena noteerannut kommenttia laisinkaan.

316.jpg
Aleksei sai pari vararengasta navan ympärille kun söi melko tuhdin aamupalan. Onneksi niistä päästiin heeti eroon pienellä juoksulenkillä talon ympäri.

319.jpg
Eevalla oli taas uusi mies kiikarissa, eikä Aleksei näyttänyt oikein pitävän tästä. Kumma tumma mies jota Eeva yritti iskeä oman poikansa edessä. Eihän siitä kukaan pitäisi. Vai?

Tässä välissä jouduin taas rakentamaan uuden talon sillä entisen ovet alkoivat bugittaa pahasti. Tein myös hieman pienemmän talon jotta peli olisi sutjakampaa.

320.jpg

321.jpg
Aleksei päätti hetken mielijohteesta adoptoida kaksi kissanpentua. Naaraan ja uroksen. Nannan ja Raksun. Ehkäpä sitten kun ne kasvavat isoiksi, saataisiin taloon enemmän pentuja.

322.jpg
Eeva oli edistynyt huomattavasti musiikkialallaan ja olikin pian jo sen huipulla, Rokkistarana. Näin Eevakin toteutti elämäntoiveensa, eikä siis valitettavasti kuole pitkiin aikoihin ;D

323.jpg
Uusi keittiö oli melkoisen ahdas ja se huomattiin aina iltaisin kun kaikki änkesivät tekemään omia mieliruokiaan yhtäaikaa.

324.jpg
Ruokapöydässä Aleksei aloitti vauvakeskustelun. Olisikohan mahdollista saada neljäs sukupolvi pian maailmaan.

325.jpg
Aapo olikin ahkera kummittelija. Valitettavasti aina kun hän kummitteli kukaan ei päässyt nukkumaan hetkeksikään. Doriksesta taasen ei ole kuulunut yhtään mitään.

327.jpg
Pian saatiin huomata että Emmin maha kasvoi. Olisikohan lihomista vai neljäs sukupolvi? Toivottavasti jälkimmäinen.

329.jpg
Aleksei oli saanut töitä opettajanuralta. Oikeassa reunassa Nanna ja Raksu leikkimässä. Ai että rakastan noita kissoja.

330.jpg
Vanha tuttumme Beata kävi välillä kyläilemässä, ja rakastui myös noihin kissoihin turhankin plajon. Kerrankin hän lähti kävelemään tontilta toinen kissoista sylissään. Onneksi kisumme käveli kiltisti heti takaisin kotiin.

331.jpg
Pian oli Eevan aika kasvaa vanhukseksi. Erittäin pyöreät posket hän saikin.

333.jpg
Muistaakseni tässä Nanna kasvoi aikuiseksi kissaksi. Raksu tuli päivää myöhemmin joten se on vielä pentu. ^^

334.jpg
Samaan aikaan kun Nanna kasvoi, käynnistyi Emmin synnytys. Eeva ja Remukka kanuustamassa. Valitettavasti Aleksei ei pääsyt paikalle sillä oli töissä.

335.jpg
Maailman ihanin tyttövauva tuli. Tyttönen sai nimekseen Nina. Hänellä on äitinsä ihonväri sekä kulmat, mutta jo Aapolta peräisin olevat siniset silmät.