336.jpg
Remukka tuntui suorastaan rakastuvan kissoihin kun oli koko ajan halimassa ja hellimässä niitä. Siivouksetkin jäivät välillä tekemättä.

337.jpg
Aleksei ja Emmi menestyivät loistavasti töissään. Aleksei oli opetus-urallaan edennyt jo ylä-asteen rehtoriksi ja Emmi sairaala-urallaan muistaakseni lääkäriharjoittelijaksi. Ja Emmin elämäntoiveenahan on päästä sairaala-uran huipulle.

338.jpg
Nyt kun oltiin lastentekoon ryhdytty, eikai sitä sitten yhteen tyydytä. Nuoripari halusi lisää lapsia taloon juoksemaan ja mahdollisimman nopeasti sittenkin.

339.jpg
Aleksei ei ollut Ninan synnytyksessä mukana, joten päätti korvata menettämänsä ajan lapsensa kanssa leikkimällä.

340.jpg
Ruokamyrkytys vai lisää lapsia? Kyllähän Emmimme on raskaana. Vaikka kaikki sen varmasti arvasivatkin.

341.jpg
Raksu ottikin Nannasta mallia ja päätti kasvaa myös ruokakuppia isommaksi.

342.jpg
Taisivat kisulitkin haluta pentuja taloon. Muutama simpäivä vielä ja talossa juoksee pikkuisia kissoja.

343.jpg
Tässä jossain välissä Nina kasvoi taaperoksi. En muistanut ottaa parempaa kuvaa hänestä, mutta eiköhän ne kasvonpiirteet tässä kuitenkin jossain vaiheessa oikein hyvin näy.
Mummi päätti alkaa heti opettaa ensimmäiselle lapsenlapselleen elämän perustarpeita. Kävelystä oli hyvä aloittaa.

344.jpg
Ja näin tyylikkäästi Emmin maha kasvoi pinkissä pyjamassaan. Raskaus todistettu, ja synnytysajankohta selvillä.

345.jpg
Eevan ensimmäinen sana oli tuttipullo, Aleksein ensimmäinen sana oli tuttipullo ja niin oli Ninankin. Periytyvä sana. : DD

346.jpg
Emmin oli pakko päästä töihin raskaanakin. Elämäntoiveesta taisi tulla pakkomielle tälle rouvalle.

348.jpg
Tässä nyt hieman lähempää otettu kuva Ninasta. Kissasta en tiedä kumpi se on. Ovat nimittäin täysin samannäköisiä veitikoita. Mutta hieman kärsivä ilme sillä kuitenkin on.

349.jpg
Eeva sai postin mukana vieläkin rakkauskirjeitä entisiltä rakastetuiltaan. Eipä taida nuoria miehiä enää kuitenkaan kiinnostaa hieman kiloja kerännyt mummeli.

350.jpg
Eevakin oli huomannut kilonsa, ja päätti karistaa ne pois pienellä liikunnalla jos nyt vaikka joku mies tarttuisi koukkuun.

351.jpg
Nannan pennut syntyivät. Kaksi pentua tupsahti maailmaan. Yksi musta ja yksi oranssi (?). Musta on narttu ja sai nimekseen Maija ja oranssi on uros ja sai nimekseen Mosse. Mosse jäi taloon ja Maija tultiin hakemaan poliisiautolla eläinten adoptiopalveluun.

352.jpg
Heti pentujen synnyttä, alkoi myös Emmin synnytys. Haikara toi maailmaan suloisen tyttövauvan jolla on ruskeat kulmat, siniset silmät ja äitinsä vaalea ihonväri. Tyttö sai nimekseen Maya. Maya on aivan samannäköinen veitikka kuin isosiskonsa.

353.jpg
Heti perään tuli toinenkin vauva. Mayan kaksoissisar. Poikavauva jolla on blondit kulmat, siniset silmät ja siskonsa ihonväriä astetta tummempi sävy. Poika sai nimekseen Niko.

354.jpg
Seuraavana päivänä Nina päätti kasvaa lapseksi. Kaunis tyttö.

355.jpg
Mummi innostui uusista lapsenlapsistaan ja ruokki niitä oikein ahkeraan. Ei tainnut kuitenkaan Eeva tietää ettei vastaruokittua vauvaa saisi ravistella. Varsinkin Mayalla oli tapana oskennella aina ruoan jälkeen.

356.jpg
Alekseilla on ruoanlaitto melkein täysissä pisteissä, mutta silti hän onnistui käräyttämään juustoleivän. Tuliplao sammutettiin kuitenkin ilman palokuntaa ja leipä vain hieman kärähti.

357.jpg
Kouluun ei tarvinnut viikonloppuisin mennä, joten hiustyylinsä uudistanut Nina keskittyi opettamaan Raksulle temppuja.

358.jpg
Kaksoset kasvoivat taaperoiksi huiman nopeasti. Niko kasvoi isukin sylissä aivan suloisen söpöksi pojaksi.

359.jpg
Maya kasvoi äitinsä sylissä myös erittäin söpöksi lapseksi. Ihanaa kun edes yhdellä on ruskeat hiukset.

360.jpg
Doriksesta ei oltukkaan kuultu mitään. Nyt Aapo oli rauhoittanut kummitteluaan, mutta Doris sen sijaan ilmestyi innoissaan kummittelemaan lapsenlapselleen.

361.jpg
Kaksosillekkin päädyttiin ensimmäisenä opettamaan kävelemisen jalo taito. Mahtimaidon avulla tietysti...

362.jpg

363.jpg
Nikon ensimmäinen sana ei ollutkaan tuttipullo vaan syöttötuoli. Mutta Mayapas päätti yllättäen aloittaa puhelemisen tuttipullo sanalla. Ihanasti muuten natsaa nuo Mayan ja Eevan pyjamat yhteen.