Tästä osasta sainkin sitten pitkästä aikaa vähän pidemmän. :D

126.jpg
Perijä on valittu, mutten kerrokkaan teille sitä ihan heti ^^ Jännitystä, jännitystä... Eija se ei ainakaan ole, sillä hän lähti kampukselta ensimmäisenä nassu hieman mutrulla.

127.jpg
Eemelikään se ei ole. Hän ei paljoa surkutellut. Pääseepähän viettämään niitä 50 ensitreffiä rauhassa omassa kodissaan. Taloon jäi nyt siis Eeva ja Edvard.

128.jpg
Eeva iski silmänsä enismmäisenä kampuksen huonosti meikattuihin opiskelioihin, ja alkoi heti korjata tätä ongelmaa.

129.jpg
Kummankaan pää-aineita en nyt muista, mutta Edvardilla saattoi olla filosofia. Varma en tietenkään ole.
Mutta joka tapauksessa. Edvard alkoi heti tehdä lopputyötään, jotta saisi tapailla opiskelijatyttösiä loppuvuoden huolehtimatta koulunkäynnistä.

131.jpg
Mutta eipä tainnut Edvarkaan jaksaa opiskella. Hän päätti myös keskeyttää opinnot ja muuttaa omaan kotiin. En sitten pystynytkään kiusaamaan teitä kauempaa. ^^ Eeva on siis perijä. Edvard olisi luultavasti ollut, mutta muistin että heillä on eri sukunimet. Edvard on Pelkonen eikä Mainio. Toivotaan että Eeva löytää komean miehen.

134.jpg
Eeva soittikin yliopistolle, ja valitsi opiskelijan jolle soittaa. Komea ja mielellään rikas mies hakusessa. Eräs mies löytyikin, jolle sitten soiteltiin koko päivä. Luentokin jäi väliin!

135.jpg
Pian hänet kutsuttiin kylään ja silmään pisti heti kaksi asiaa. Suurehko nenä ja olematon ylähuuli. Et kyllä pääse Eevan mieheksi..

137.jpg
Suhteitahan voi silti lämmitellä. Ihan vaan varmuuden vuoksi, jos ei parempaa löydy.

138.jpg
Seuraavaksi suostuttiin treffipalvelun apuun. Jos löytyisi edes hieman komeampi mies.

139.jpg
Mutta kun ei niin ei. Lähempää en taida edes uskaltaa näyttää kuvaa. Siihen meni köyhän opiskelijan viimeisetkin varat.

140.jpg
Eeva oli lopen kylästynyt yliopiston ylirumiin miehiin ja päätti palata kotiin. Voi mitkä vaatteet ja hiukset saitkaan >.<

141.jpg
Kotona löytyikin sama vanha tyyli uudestaan. Eeva toi hieman rahaa mukanaan muuttaessaan kotiin, ja niilä saatiin kunnostettua taloa.

142.jpg
Ja heti kaupungille tsekkaamaan kuumimmat kollit...

143.jpg
Ei mitään sielläkään. Muutama bilettävä mummeli ja tuo takana hyppelevä nainen. Tanssahdeltiin vähän aikaa ja palattiin kotiin tyhjin käsin. Ehkä se mies löytyisi kotoa. Vaikka lenkkeilijä? Tai postinkantaja?

144.jpg
Rahat olivat taas vaihteen vuoksi loppu, ja Eevankin piti mennä töihin. Onneksi töitä tarjottiin musiikki alalla, joten elämäntoive voisi vaikka toteutua.

145.jpg
Ja taas treffipalveluun yhteydenottoa. Takana Aapon upea työauto. :)

146.jpg

147.jpg

148.jpg

149.jpg
Ei ketään vähänkään komea. Lopulta myös ennustajaeukko kyllästyi Eevaan joka antoi joka kerralla mahdollisimman vähän rahaa.
"Kohta minä luovutan. Elän elämäni erakkona ilman lapsia." Eeva rupesi ajattelemaan tulevaisuuttaan.

150.jpg
Sitten se iski kuin golfpallo kahden hehtaarin päästä päähän. Leo Teerimäki. Talon uusi puutarhuri sekä Eevan tuleva mies. Molemmat sopivat toisilleen täydellisesti. Salamoitakin on ihan tarpeeksi.

151.jpg
Samaan aikaan kun Eeva iski Leoa, Doris itki menetettyä Laki-uraansa. Hän sai potkut vastattuani väärin urakysymykseen.

152.jpg
Surua purettiin myös korjaamalla talon viallisia esineitä, mitä olikin kertynyt oikein mukavasti.

153.jpg
Pian Leo kutsuttiin uudelleen kylään, ja hän hiippailikin hieman oudosti. Ties mistä johtuu.

154.jpg
Eevan ja Leon potkiessa footbagia, oven taakse ilmestyi Doriksen ystävä Arto Mäkelä naapurista. Artokin liittyi potkuleikkeihin.

155.jpg
Toinenkin golfpallo lensi pian päähän. Eeva huomasikin pian kuinka komea Arto on, ja alkoi iskeä tätä. Mutta Arto on pelattava sim. Tästä suhteesta ei siis voi tulla sen enempää.

156.jpg
Tässä on nyt jotin vakavampaakin menossa. Eeva taitaa tosissaan tykätä Artosta, sillä vaihtoi tämän kanssa ensisuudelmansa. Artollahan on vaimo ja lapsikin. Pian tulee onglemia.

157.jpg
Voi ei! Kaikki tietää...

158.jpg
Ja näin. Aapoa ei olekaan paljon näytetty tässäkään jaksossa. Nyt sitten viimeisiin kuviin Aapoakin. Talvi tuli aivan yllättäen. Lunta alkoi sataa jo loppu syksystä. Mutta Aapo se vaan ravaa töissä.

159.jpg
Aapon ollessa töissä Arto päätti tuoda ruusupuskan etuovelle ikimuistoisten treffien päätteeksi.

160.jpg
Jipii! Vihdoin Aapo toteutti elämäntoiveensa. Hän on nyt sitten Talousnero. Eläkkeellehän ei vielä jäädä.