105.jpg
Tämä on nyt sitten viimeinen lapsi. :) Vanhuuskin se jo kolkuttelee ovella.

106.jpg
Taas samanlainen tyttövauva joka sai nimekseen Elena. Samanväriset silmät, samanväriset hiukset, samanvärinen iso. Täysin sisarustensa klooni tämäkin.

107.jpg
Aapo ei jaksanut kiinnostua perheen uudesta tulokkaasta pahemmin, vaan kaikn aikansa maalaili melko rumia tauluja ja kehitti luovuuttaan että ylenisi viimein talousneroksi.

108.jpg
Aika se vaan rientää lapsia vahtiessa. Pikku-Elenan aika kasvaa taaperoksi. Hänellä on sama luonnekkin kuin lähes kaikilla Mainioiden lapsilla. Skorpioni (10/9/9/3/1).

109.jpg
Kyllähän Elenallekkin yritettiin opettaa, mutta se vaan ei onnistunut tältä. Puhuminen oli ainut minkä hän oppi.

110.jpg
Einikin on olemassa. Hän päätti yllättäen kasvaa lapseksi ja hankki hiuslisäkkeen.

111.jpg
Heti perään myös kaksoset kasvoivat loistokkaasti yhtäaikaa riemunkirjavissa pyjamoissaan. Vasemmalla Eija ja oikealla Eeva. Eija sai tavoitteekseen mammonan isänsä tapaan kun Eeva sai Romantiikan äitinsä tapaan :) Elämäntoiveet eivät tulleet näkyviin.

112.jpg
Nyt näyttää paremmalta. Eeva pysyi samassa tummassa tyylissään minkä löysi jo lapsena.

113.jpg
Eija päätti hieman kasvattaa hiuksiaan ja pukeutui pienen pieneen minihameeseen. En tunnistaisi kaksosiksi ensimmäisenä.. Molemmat teinit lähtivät yliopistoon veljiensä perään. Stipendejä tuli molemmille hyvästä koulumenestyksestä ja jostain muusta. ^^

114.jpg
Nyt vuorostaan Doris maalasi tauluja omaksi ilokseen.


115.jpg
Kun lähes kaikki lapset olivat muuttaneet pois kotoa, ja Aapokaan ei ollut kotona koskaan töidensä takia, päätti Doris etsiä itselleen vihdoin työn. Ura urkeneekin nykyään politiikka uralla.

116.jpg
Mutta mitäs tämä on?! Sosiaalityöntekijä haki Einin ja Elenan pois koska he eivät saaneet tarpeeksi huomiota.

117.jpg
Doris ei alkuun tajunnut tapahtunutta, mutta myöhemmin se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Hän vaipui masennukseen. Mutta eiköhän me löydetä perijä neljästä vanhemmastakin lapsesta? Eikös?

118.jpg
Doris alkoi purkaa suruaan vanhoille ystävilleen puhelimitse. Samalla hän myös edisti Aapon uraa edetä talousneroksi (kylläpä sitä nyt hehkutetaan)

119.jpg
Aapo ei edes huomannut kahden lapsen kadonneen johonkin, sillä huomio oli taas pitkästä aikaa hänessä. Hän kasvoi platinamielialalla vanhukseksi. Doris oikein sulkee silmänsä hävetessään miehensä vaatetusta.

120.jpg
Uusi tyyli olikin paikallaan. Voi kun söpö pappa. <3

121.jpg
Pahoittelen taas hieman lyhyeksi jäänyttä osaa, mutta nyt olisi aika valita perijä. Kuvassa kaikki nuoriksi aikuisiksi kasvaneet Mainiot mukelot: Vasemmalta: Edvard, Eija, Eeva ja Eemeli.

Vielä lähikuvaa kaikista:
122.jpg
Edvard Pelkonen
Perhetavoite. Elämäntoive: Kultavuosipäivä

123.jpg
Eija Mainio
Mammonatavoite. Elämäntoive: 6 lemmikkiä uriensa huipulle

124.jpg
Eeva Mainio
Romantiikkatavoite. Elämäntoive: Saavuta uran musiikki huippu.

125.jpg
Eemeli Mainio
Nautintotavoite. Elämäntoive: Vietä 50 ensitreffit.

Itselläni ei ole hajuakaan kenestä perijä, joten pientä hjelppiä? :)