Eli aloitin heti uuden legacyn Turnerien jälkeen. Toivottavasti tälle ei käy niinkuin Talvioille tai Turnereille. Ens sitten tässäkään legacyssa laske pisteitä, mutta yritän pelata muuten sääntöjen mukaan.

1.jpg
Tavanomaisessa  esittelykuvassa on tällä kertaa Aapo Mainio. Legacyni aloittajasim. Aapo on mammonatavoitteinen aikuinen mies joka haaveilee pääsevänsä liiketalous-uran huipulle talousneroksi. Arto on horoskoopiltaan rapu (6/4/5/3/7) joka pitää blondeista ja meikkaavista naisista (tai miksei miehistäkin), mutta inhoaa löyhkää.

2.jpg
Aapoa hiujattiin röyhkeästi tonttikaupoissa. Hän halusi mukavan pienen tontin halvalla kaupungista, mutta saikin mukavan pienen tontin kalliilla  hinnalla kaupungista. Rahaa jäi käteen vain 1500 simoleonia. Eihän silla rahalla saanut edes kaikkea tarpeellista. Mm. suihkua jäämme kaipaamaan.

3.jpg
Ihmisiä kyllä tulvehti ympärillä, mutta ei sitä oikeaa löytynyt etsimälläkään. Posteljooni kyllä toi jotain erittäin tärkeää Aapollemme.

4.jpg
Lehdestä löytyi säätietojen lisäksi myös työpaikkailmoituksia. Silmiin iski liiketalous-uran hakemus. Aapohan otti käskystäni työn vastaan hymyssäsuin. Olihan se hyvä alku elämäntoiveen toteutumiselle.

5.jpg
Naapurista paikalle laahustanut mummeli alkoikin oikein urakalla somistaa Aapon "taloa". Perhospurkkeja tulvi jääkaapin päälle ja lattialle tusinoittain.

7.jpg
Muitakin naapureita saapui tervehtimään Stadin uutta asukasta. Kuvassa näkyykin Sarah Turner sekä Kyösti Huttunen jotka ovat tuttuja joillekkin Turnereita lukeneille. ;) Kaikki ovat pelattavia simejä joten kaupungille siitä köriläs!

10.jpg
Ja heti taksista ulos astuttaessa Rouva kurjenkaula iski kyntensä Aapoon. Tottakai jopa miehet pelkäävät tuota käsilaukkua ja noita koukkusormia.

11.jpg
"Mitäs mieltä olet näsitä pörssiosakkeista?" Aapo alkoi jutella lempiaiheestaan kaupungin naisille. Ei nyt olla rasistisia, mutta ei heti otettaisi tummaa naista taloon, jookos? Eikä ole muutenkaan parhaat geenit naisella.

12.jpg
Ei tummaa naista nyt! Mutta tällä kyllä olisi paremmat geenit. Eikä ole pelattava simi vaikka muokatut hiukset omaakin. Irina joku nimeltään.

13.jpg
Ja kotona tottakai satoi heti rakeita. Mutta treffipalvelu kutsuttiin paikalle satoi tai paistoi. Vaimo halutaan nyt eikä huomenna.

14.jpg
Rakeiden joukosta paikalle pöllähti hieman pöllähtäneen näköinen... murtovaras!

15.jpg
Huom! Murtovaras, joka automaattisesti alkaa siivota taloa. Tumma nainen hänkin, mutta parhaimmat geenit Aapon tavanneista naisista. Kyllä tästä nyt vaimo otetaan, ellei parempaa satu silmiin.

16.jpg
Ekoilla treffeillä murtovarasvaimo myönsi olevansa jo aivan pihkassa Aapoon. Valitettavasti tunne ei ole enää niin molemminpuoleinen. Treffeistä tuli kuitenkin upeat.

18.jpg
Aamulla Aapo alkoi kasvattaa pientä puutarhaansa. Pitäähän sitä saada murua sinnan alle jostain, kun rahatkaan ei riitä.

19.jpg
Myöhemmin alkoivat naiset soitella. Ensin eilisiltainen treffiseuralainen soitti ja pyysi uusille treffeille kaupunkiin. Aapo kuitenkin kieltäytyi kohteliaasti, sillä hänellä oli jotain aivan muuta mielessä.

20.jpg
Myös kaupungilla tarinan alussa tavattu Irina soitteli ja pyyteli luokseen. Hänenkin kutsusta kieltäydyttiin kohteliaasti, sillä pian tavattaisiin Aapon mysteerinen nainen ;)

21.jpg
Siinä hän onkin. Doris Pelkonen. Aapon laskumies, ja näillä näkymin tuleva vaimo. Puhelinnumerot vaihdettiin ja sovittiin että soitellaan.

22.jpg
Ja tottahan toki Aapo soitti. Puhui ja puhui tuntitolkulla naapurin rouvan keräillessä perhosia.

23.jpg
Ja pian Doriksen ja Aapon suhde lämpeni sen verran että Doris voi muuttaa taloon. Hän toikin jotain 18000 simoleonia mukanaan. Saatiinpas katto pään päälle.

24.jpg
Doris muuttikin hieman ulkoasuaan. Doris on muuten romantiikka tavoitteinen härkä (7/8/0/5/5) jonka elämäntoiveena on saavuttaa uran musiikki huippu. Mieltymyksiä ja inhokeita en tietenkään muistanut katsoa :)

25.jpg
Pian oltiin jo niinkin lämpimissä väleissä että oli mahdollista mennä kihloihin. Hih. Doris on nyt siis virallisesti rengastettu Aapon naiseksi. :'D

26.jpg
Ja heti perään peitot vain viuhahtelivat kun seuraavaa sukupolvea yritettiin aloitella.
"Nyt viimeistään olen maailman onnellisin mies" Aapo ajatteli kipinöiden lennellessä.

Näihin mietteisiin jätetään nyt Mainio ja Pelkonen, mutta vain hetkeksi. Jatkoa on luvassa ensi ennen seuraavaa viikonloppua, oli lukioita tai ei. Kirjoitelkaahan kommenttia, jotta tiedän hieman ketkä tätä lukee. Ja linkitystäkin saa kysellä.