Tämä osa jäi nyt vähän lyhyeksi, mutta eiköhän siinäkin luettavaa ole. Tehdään sitten ensi kerralla pidempi osa. :)

49.jpg
Eemeli alkoi näyttää luonnettaan leikkiessään palikkapelillä. Pikku herra ei tosiaankaan ollut kovin mukava näille viattomille puupalikoille.

50.jpg
Samoihin aikoihin Doris huomasi mahansa taas kasvavan. Kolmas lapsi oli siis tulossa.

51.jpg
Edvard saapui ensimmäisenä koulupäivänään hymyillen koulubussista. Kympin todistusta ei vielä ollut tullut, mutta melko lähelle päästiin.

52.jpg
Muutaman simipäivän päästä käynnistyi taas uusi synnytys Mainioilla. Tälläkin kertaa onneksi Aapo oli paikalla sillä...

53.jpg
...Taloon saapui tyttökaksoset. Molemmat tytöt ovat ulkonäöltään aivan samanlaiset kuin Edvard ja Eemelikin. Tytöt saivat nimikseen Eeva ja Eija. Aapon sylissä on muistaakseni Eeva, ja Eija on vasta syntymässä.

54.jpg
"Isi isi! Täällä sataa vettä! Tarviiks näitä nyt kastella?" Edvard huuteli puutarhastaan. Huomatkaa kuinka kasvit ovat kasvaneet. Ja Edvard hoitaa niitä aivan yksin!

55.jpg
Ja nyt kun tämäkin raskaus oli ohi, pääsi Doris pitkästä aikaa töihin. Ylennyshän sieltä tottakai tuli. Doris on nyt muistaakseni elokuvien nettiarvostelija ja Aapo taasen varatoimitusjohtaja. Hyvin menee siis!

56.jpg
Pian Edvard saapuikin kotiin kädessään kympin todistus. Hän juoksi ympäri taloa ja huuteli mennessään jotain epämääräisiä sanoja. Doris tyytyi vain hymähtelemään ja jatkoi murojen popsimista.

57.jpg
Samana päivänä myös Eemeli kasvoi lapseksi. Hänpäs päättikin kasvaa platinamielialalla. Loistavaa! Kasvun johdosta Edvard päätti antaa pikkuveljelleen pikku paketin. Paketti sisälsi kyllä vain homeisen tuttipullon Edvardin taaperoajoilta.

58.jpg
Aapo oli aivan innoissaan lapsensa kasvusta, ja ehdottikin Dorikselle perheenlisäystä. Doriksen ja ohikulkevan Edvardin sydämmet pomppasivat ja silmät pysähtyivät. Molemmat pysyivät kuitenkin aivan vaiti.

59.jpg
Pian saatiin nähdä että Aapo saisi kuin saisikin lisää lapsia. Doriksen maha pyörähti taas raskauden merkiksi.

60.jpg
Tämä raskaus olikin kaikista vaikein (ja toivottavasti viimeinen). Doris joutui käyttämään vippaskonsteja pysyäkseen elossa. Tarpeet huijahtelivat niin nopsaan punaiselle päin.

61.jpg
Eemelikin edistyi hurjan hyvin koulussa. Hänkin sai kympin todistuksen kotiin heti tokana koulupäivänä.

62.jpg
Voi kun söpöä! Edvard juoksi aina Aapon saapuessa töistä halaamaan tätä. Satoi tai paistoi.
Takana seisova kumma ja kalpea pappa viittoo siihen suuntaan että tähän jää tämä osa.