365.jpg
Alekseilla oli paha tapa syödä kaikki tuoka mitä pöytään oli katettu. Eihän siitä muuta voi seurata kuin lihomista. Eikä yhtään sotkuinenkaan ole talo. :)

366.jpg
Painojen nostelua takapihalla n. tunti ja taas ollaan niin huippukunnossa että. Olisipas se noin helppoa simssin ulkopuolellakin.

367.jpg
Mossen aika varttua isoksi aikuiseksi kissaksi. Ihanaa kun oranssi väri pysyi.

368.jpg
Kissoillakin on pieniä suhdesotkuja. Nanna oli löytänyt uuden miehen komeasta kujakissasta jonka nimeä en muista, ja alkoi tämän kanssa pettää Raksua. Tästäkös Raksu suuttui ja heidän välinsä alkoi huonontua.

369.jpg
Nanna ja tämä kujakissa päätyivät sitten tiiviissä tunnelmissa koppiin. Pentuja, pentuja.

370.jpg
Kaiken tämän kissojen dramatiikan jälkeen Emmi halusi uudistaa tyylinsä. joku kysyy kuitenkin, niin hiukset ovat rosen donat ja vaatteiden latauspaikan lupaan tarkistaa.

371.jpg
Nina löysi pienen pienen luvuudenkipinän sisältään ja päätti maalata ajatuksistaan taulun. Loistava tyttö!

372.jpg
Ja taas kissoissa. Niistähän voisi tehdä ihan oman tarinan. Mosse ja Raksu olivat talon uroskissat, joten tappeluita syntyi. Molemmat halusivat päästä Nannan huomioon. Talon kaksijalkaiset tosin olivat kovin innoissaan pienistä tappeluista keittiön nurkissa.

373.jpg
Aleksei päätti yllättäen päästä puutarhakerhon jäseneksi. Mitään puutarhaa tosin ei ollut. Kuka niitä jaksaa hoitaa? Johtuneekohan siitä että Mainioilta jäi nyt saamatta puutarhakerhon jäsenyys.

374.jpg
Saunan he tosin saivat. Erittäin pienen kylläkin. erityisesti Nina innostui siitä paljosti, ja isutuikin siellä usein koulun jälkeen.

375.jpg
Olihan nuori neitimme saanut kavereitakin. Talossa alkoikin ravata Arto Mäkelän lapsi. Eli eli. Se onkin sitten Ninan täti. Nimittäin Ninan isä on Aleksei ja Aleksein isä on Arto jonka lapsi tämä tyttö on. Eli hän on Aleksein puolisisko eli tavallaan Ninan täti. Meinköhän oikein? : DDD
Pitäis varmaan tehdö jonkinmoinen sukupuu niin tajuisitten.

376.jpg
Synttäreitä! Kaksoset Niko ja Maya kasvoivat lapsiksi. Alekseilla on tosin hieman myrtsi ilme. Eikä Ninan tätikään ilmellään loista. >: D

377.jpg
Tämä kuva pyörikin Radolassa jo etukäteen. Rakastan tätä niin. Vasemmalla Maya ja oikealla Niko (jos ette tunnistaneet) pienen tyylimuuoksen jälkeen.

378.jpg
Mossella oli kauhea kiipeily riippuvuus. Koko ajan se kökki tuolla ylhäällä. Mm. Emmi pysähtyi vähän väliä tätä ihmettelemään.

379.jpg
Nyt kun kaikki lapset olivat lapsia, täytyi yksityiskoulun rehtori kutsua paikalle. Hänet hurmattiin kuorrutetuilla hummereilla.

380.jpg
Mistä se sitten ikinä johtuikaan, pääsivät Nina, Niko ja Maya yksityiskouluun.

381.jpg
Nannan syrjähyppylapsi syntyi. Ihan isänsä, kujakollin, näköinen.

385.jpg
Niko taisikin tavata tulevan vaimonsa. Tällä hetkellä muuten näyttää siltä että Nikosta tulee perijä. Mutta sitä voi tietenkin vielä muuttaa. Saa sitten nähdä.

386.jpg
Emminkin kunto rupsahti yhdessä vaiheessa pahasti. Mutta simssin täydellisessä maailmassa sekin hoitui tunnin kuntoilulla.

387.jpg
Ja Niko se vaan jaksoi yrittää hurmata Irinaa. Ei tainnut nainen kuitenkaan lämmetä pikkupojan iskuyrityksille. Mayakin katsoo kummissaan.

388.jpg

389.jpg
Vihdoin Nina kasvoi teiniksi. Kyllä sitä jo odotettiinkin. Aivan älyttömän kaunis. Tavoitteeksi sai romantiikan, mutta elämäntoivetta en muistanut katsoa. :)

391.jpg
Ja heti juomaan elämäneliksiiriä. Punaisella tavoitepalkilla. Siinäpähän ryystät mummeliksi asti.

390.jpg
Talossa oli nyt Mummi, kaksi aikuista ihmistä, teini, kaksi lasta, kolme aikuista kissaa ja yksi pentu. Hieman ahdasta niinkin pienessä talossa kuin se on (laitanpa talostakin muuten esittelyn jossain vaiheessa). Ja jos joku pitää häätää pois niin kissat. Ei niitä tietenkään häädetä. Saivathan ne kunniakkaasti lähteä poliisiautolla lemmikkien adotiopalveluun.