Nyt tein sitten vaihteen vuoksi pidemmän osan. Toivottavasti miellyttää teidän herkkiä silmiänne.

255.jpg
Tulipalosta selvittiin onneksi ehjin nahoin, mutta Doriksen kuolema oli erittäin lähellä. Kotiapulaisella riittikin sitten siivoamista pariksi päiväksi, varsinkin kun roskis oli pihan toisella puolella.

256.jpg
Jotain mukavaa tapahtuukin välillä. Aleksei kasvoi teiniksi ja noppa arpoi hänelle perhetavoitteen. Pitkästä aikaa perhetavoite. Mieltymyksinä herralla on punertavat hiukset ja meikki, inhokkina taasen ylipaino. Tuo ylähuuli on kyllä melko olematn, mutta kaipa se kasvaa. Paljastanpa nyt tässä vaiheessa että Aleksein isä ei ole Leo, vaan Eevan toinen rakastettu Arto Mäkelä (joka muuten löytyy myös radosimssin simsvaaleista ;>)

257.jpg
Doriksen elämä oli erittäin yksitoikkoista. Ei ollut työtä ja kaikki taidot olivat täynnä joten päivät vain istuskeltiin vain sohvalla tai maalailtiin tauluja huvin vuoksi. Vähänväliä mielikuvituspupu (tai mikä nyt onkaan) tuli taloon hyppelemään Doriksen alhaisen sosiaalisuuden vuoksi.

258.jpg
Aleksei ei halunnut mennä yliopistoon opiskelioiden pilkattavaksi ennen kuin oli vaihtanut ensisuudelmansa jonkun tytön kanssa, joten treffipalveluun otettiin pikaisesti yhteyttä.

259.jpg
Aapo taas oli kyllästynyt vaihteleviiv vuodenaikoihin ja minä olin täysin kyllästynyt tökkivään peliin aina kun vähänkin sataa tai ukkostaa. Aapopa päättikin tehdä kesästä ikuisen. Joten valitettavasti nyt ei tässä tarinassa vähään aikaan näy vuodenaikoja. Valitan.

260.jpg
Aleksein ja tämän mystisen treffitytön treffit onnistuivat yli odotusten ja Aleksei taisikin olla jo hieman ihastunut tähän tyttöön...

261.jpg
...joten tämä kutsuttiin kylään. Tytön nimi on muuten Emmi Talvio. Erittäin kauniit kasvonpiirteet. Vaimoainesta!

262.jpg
Ja näin se ensisuudelma sitten vaihdettiin.

263.jpg
Aleks taitaa olla oikein tuleva ammatti stylisti kun noin kauniiksi Emmin meikkasi. Aivan ihanan näköinen nuori nainen.

264.jpg
Ja suhde senkun lämpenee. Pari onkin pian jo aivan rakastunut toisiinsa. Taisi Aleksei nyt löytää itselleen jo vaimon. Aleks muuten lähti heti samana päivänä odottelemaan rakasta Emmiään ja Beataa kampuksen vilinään. Stipendejä tuli pari hänelle. En nyt jaksa muistaa mistä.

265.jpg
Leo huomasi olevansa hieman tukevassa kunnossa ja päätti heittää turaht kilot pois juoksuamatolla. Oikein lihaskimppu siitä parissa päivässä tulikin.

267.jpg
Ei tainnut Emmi tietää että Aleksei on lähtenyt yliopistoon kun kerran tuli kukkapuskia kiikuttamaan ja ovikelloa soittamaan.

269.jpg
Doris oli huomannut kuinka Leon vatsalihakset kasvoivat urheilulla ja päätti kokeilla samaa kikkaa itsekin. Mummelin pelastusrenkaat tosin olivat sen verran vahvassa kiinni ettei niitä pienellä urheilulla pois saatukkaan.

270.jpg
Eeva oli saanut töistä urapalkinnon ja Aapo pääsi soittelemaan papparokkia uudella vehkeellä.

271.jpg
Oli siinä Beatalla naurun pidättämistä kun Eeva sattui kulkemaan kotona työasussaan. Henkseleitä paukutellen Eeva kulki ohi huomaamatta ketään tai mitään.

272.jpg
Eeva olikin löytänyt uuden harrastuksen pianon soitosta. Samalla Doriskin sai tekemistä harjoittaessaan tanssiaan musiikin tahdissa.

274.jpg
Eevalla ja Leollakin alkoi vanhuusvuodet olla pian ovella joten Eeva päätti laimentaa tyyliään ja meikkiään. Kasvonpiirteet tulivatkin nyt kauniisti esille uuden meikin takaa.

275.jpg
Leolla ja Eevalla pyyhki erittäin loistavasti. Rakkaus oli valloillaan vaikka ei yhteisiä lapsia ollutkaan.

277.jpg
Mutta sitten se sattui. Eihän elämä voi täydellistä olla. Aleksein isukki Arto Mäkelä tuli ovelle koputtelemaan koska oli kuullut teini-ikäisestä pojastaan. Eeva luuli Leon olevan takapihalla kukkapenkkiä kääntämässä ja hänet valtasi kumma halu suudella Artoa. Mutta valitettavasti Leo näkikin olikin kuntoilemassa etupihan auringossa ja näki kaiken.

279.jpg
Riitahan siitä syntyi. Leo huusi, Eeva itki. Eeva huusi, Leo kirosi. Eeva päätti suosiolla erota Leosta. Eihän vihaamansa ihmisen kanssa voinut elää.

280.jpg
Leolta tipaht pari kyyneltä tajuttuaan että menetti Eevan luultavasti lopullisesti, jonka jälkeen hän käveli tyynen rauhallisesti pois talosta hajuvana perässään.

281.jpg
Eevapa päätti turvautua Arton syleilyyn. Ja Artohan ei tietenkään laittanut vastaan vanhalle rakastajattarelleen.

282.jpg
Beatakin oli huomannut isänsä muuton pois kotoa ja itki hiljaa yksikseen. Nyt hän olisi aivan yksin.
"Kasvaisinpa pian teiniksi ja pääsisin yliopistoonja omaan kotiin. Kauas tästä kaikesta. Sitten isi voisi muuttaa mun luo ja me oltais tosi onnellisii" Beata ajatteli elämäänsä eteenpäin.

283.jpg
Eeva taas päätti nauttia romantiikkatavoitteisena siminä uudesta sinkkuelämästään täysillä ja soittikin heti yliopistoaikeiselle ihastukselleen ja ehdotti tapaamista.

285.jpg
Ja näin. Kaikki varmasti tietävät mitä tapahtui.

286.jpg
Pian Beatan toive toteutui ja hän kasvoi kauniiksi mammonatavoitteiseksi teiniksi. Hän päättikin lähteä yliopistoon heti.

287.jpg
Myöhemmin samana iltana Leo ilmeisesti saapui lahjomaan Eevaa sillä hän toi ovelle kukkia ja...

289.jpg
...muita arvokkaita lahjoja. Samantien hän hiippaili pois. Doris tosin näki tämän kaiken, muttei kertonut siitä Eevalle. Tämä kun oli juuri saanut elämänsä takaisin.

296.jpg
Muutamaa simpäivää myöhemmin Dorista tuli hakemaan itse kuolema. Platinahautaa ei tullut, mutta oikein mukavan leposijan hän sai takapihalta.

297.jpg
Herättyään Aapo tajusi vaimonsa kuolleen ja purskahti vuolaaseen itkuun. Elämä tosiaan voi sortua hetkellä millä hyvänsä.

298.jpg
Aapo ja Eeva asuivat nyt siis kaksin kotona, ja käyttivät kaiken aikansa opiskeluun. Siinä sivussa ei ehtinyt edes surra Doriksen poismenoa.

300.jpg
Mutta sitten kävi niin että Aapoakin tultiin hakemaan. Tosin tämä lähti oikein mielellään. Olihan hän elänyt jo 72 vuotta. Eeva jäi nyt siis aivan yksin odottamaan seuraavan perijän saapumista.

301.jpg
Doris ja Aapo saivat vierekkäiset hautapaikat takapihan hautuumaalta.

Vielä kuvat meidän pikku lapsukaisista nuorina aikuisina. Perijää voitte arvailla.
304.jpg
Perhetavoitteinen Aleksei. Elämäntoiveena saada kolme lasta yliopiston läpi.

302.jpg
Mammonatavoitteinen Beata jonka elämäntoivetta en muistanut tarkistaa ^^

303.jpg
Aleksein tuleva kihlattu Emmi Talvio joka on muistaakseni tietotavoitteinen.

Perijä on siis valittu. Siihen ette voi vaikuttaa enää. Valitukset otetaan vastaan ensi jaksossa :)