63.jpg
Talossa hajosi monenlaista vimpainta moneen kertaan, mutta onneksi Doriksella on mekaaniikka täynnä :)

64.jpg
Seuraavana iltana juhlittiin jo kaksosten synttäreitä. Ensin kasvoi Eeva jolla on aivan samanlainen luonne kuin veljilläänkin eli skorpioni (10/9/9/3/1). Myös ulkonäkö on aivan samanlainen. Blondit hiukset, siniset silmät.

65.jpg
Eevan jälkeen kasvoi Eija, joka myöskin näyttää aivan veljiltään. Mutta Eijapa saikin erilaisen luonteen. Rapu (6/4/5/3/7). Jipii! Jotain muista poikkeavaa.

66.jpg
Ja joka päivä nähtiin tämä tapahtuma oven vieressä olohuoneen nurkassa. Kaikki opiskelevat tai tekevät läksyjä, ja Doris avustaa sekä vahtii pienempiä.

67.jpg
Kaksosilla ilmeni nopea oppimisen taito. Molemmat oppivat ennätysajassa kävelemään ilman mahtimaitoa. Puhumista ei keretty opettaa, sillä Doriksen tarpeet laskivat hurjaa vauhtia alaspäin.

68.jpg
Edelleen pieni puutarhapläntti sivupihalla tuotti makoisia hedelmiä, vaikka ötököitä pörräsikin kasvien ympärillä vähän väliä.

69.jpg
Pian myös pottailu luontui näiltä pikku kersoilta. Tarpeet laskivat molemmilla samaan aikaan yhtä nopsaan, joten kaikki tehtiin yhdessä.

71.jpg
Doriksen synnytystä oltiinkin odotettu jo pitkän aikaa. Jospas tämä nyt olisi sitten se viimeinen lapsi.

72.jpg
Taas tuli oikein suloinen tyttövauva joka sai nimekseen Eini. Einikin on aivan sisarustensa klooni. :D

73.jpg
Tarvittaisiin enään yksi lapsi ja kaikki naimisiin, niin Doriksen elämäntoive toteutuisi, muttakun sitä yhtä lasta ei millään jaksaisi hoitaa ja ruokkia viiden muun lisäksi. Täten minä, kaikkivaltias, päätin armahtaa Dorista ja vaihtaa tavoitetta. Tietotavoitteeksi se sitten lopulta jäi ja uusi elämäntoive on päästä tiedeuran huipulle hulluksi tiedemieheksi.

74.jpg
Vihdoin Edvard kasvoi teiniksi ja voi nyt auttaa muksujen hoitamisessa. Noppa arpoi Edille perhetavoitteen, ja minä, tietenkin, päätin laittaa mieltymyksiksi punaiset hiukset ja meikin. Inhokkina taasen on mustat hiukset. Elämäntoivetta en tietenkään muistanut katsoa -.-'' Söpö poika joka tapauksessa. Perijäainesta!

75.jpg
Edvard alkoikin heti auttaa vanhempiaan Eevan kylvetyksessä. Jäipähän Aapolle ja Dorikselle enemmän aikaa rentoutua.

76.jpg
Mutta pitäähän sitä nuoren miehen viihteellekkin päästä. Edvard tilasi taksin ja päätti lähteä katsastamaan stadin naisia.

77.jpg
Naisia ei löytynyt mutta kovana miehenä Edvard tilasi alkoholijuomaa. Pienen flirtin jälkeen myyjä suostuikin Edvardille yhden tarjoamaan.

78.jpg
Ja vaateostoksille. Pitäähän noiden kamalien vaatteiden tilalle ostaa jotain tyylikkäämpää.

80.jpg
Ja takaisin kotiin aamusella.

Toivottavasti tämä osa oli nyt sitten vähän pidempi. ^^ Seuraava osa ilmestyy muutaman päivän sisällä jos jaksan pelata Mainioilla. Mutta ennen viikonloppua tulee kyllä. Lupaan.